У монастирі патріарха Кирила «накрили» бордель

На території Стрітенського монастиря, настоятелем якого є сам патріарх Кирило, в самому центрі Москви "накритий" притон. Бордель працював в окремій будівлі, де священнослужителі планували відкрити семінарію.

У приміщенні розташовувалося сім номерів різної цінової категорії, від 1 тис. 750 рублів за одну годину перебування, повідомили "Росбалту" в прес-службі ГУ МВС РФ у Москві. У ході перевірки оперативники затримали і доставили у відділ МВС Росії Міщанського району Москви двох дівчат. Стосовно затриманих складені адміністративні протоколи за ст. 6.11 КоАП (заняття проституцією).

В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 241 КК РФ (організація заняття проституцією).

Тим часом в Стрітенському монастирі заявили, що бордель не має ніякого відношення до обителі. "Ми чули, що по сусідству з нами діє готель, де надавали інтим-послуги. Про це неодноразово повідомляло телебачення, робили репортажі. З монастирем цей заклад ніяк не пов'язано", - заявив один із служителів монастиря, передає "Інтерфакс".

Стрітенський монастир - православний чоловічий монастир на честь Стрітення Володимирської ікони Божої Матері, настоятелем якого є патріарх Кирило.

кирило релігія кримінал рпц

Знак гривні
Знак гривні