Систему відеотрансляції з виборчих дільниць готують до фальсифікацій?

Розробники сайту відеотрансляції з виборчих дільниць http://vybory2012.gov.ua унеможливили перегляд трансляції тих дільниць, які не були виведені в «закладки» до 27 жовтня.

Як передають «Коментарі», на сайті «vybory2012.gov.ua» в розділі «Довідкова інформація та відповіді на поширені запитання» є розділ, в якому поетапно розписано, як користуватися сайтом. Зокрема, в підрозділі «Закладки» зазначено, що «кожному користувачеві знадобиться заздалегідь внести в закладки всі дільниці, трансляції з яких він буде переглядати в день виборів. Кількість закладок не обмежена». Відзначимо, що окремо стоїть напис: «Будь ласка, зверніть увагу, що після 27-го жовтня створювати нові закладки буде неможливо».

Виходить, що в разі, якщо будь-яка людина захоче подивитися трансляцію з дільниці, яку вона не внесла в закладки до 27-го числа, у неї такої можливості не буде.

Не виключено, що створювачі сайту таким чином мають намір відстежувати заходження на виведені в закладки дільниці, створюючи тим самим умови для фальсифікацій виборів там, де це стане можливим.

Днями розробники сайту відеотрансляції за виборами (російська фірма «Сітронікс») заявили, що одночасно заходити на сайт зможуть 300 тисяч користувачів, а можлива затримка передачі відеосигналу з дільниці на портал може становити від хвилини до 5 хвилин.

політика вибори вибори-12 фальсифікації влада

Знак гривні
Знак гривні