Виборчі будні. Кандидат-українофоб Марков влаштував соратнику Януковича гей-парад (+відео)

Одеські кандидати за кілька днів до голосування на виборах до Верховної Ради звернулися до тематики секс-меншин. Такий собі Ігор Марков, лідер проросійської партії «Родіна» влаштував цілий гей-парад.

Активісти русофільської партії «Родіна», соромливо ховаючи свої обличчя, зізнаються у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Як повідомили «Текстам» лідери ЛГБТ-спільноти Одеси та Одеської області, днями телеканал «АТВ» запустив в ефір сюжет про гей-парад в Одесі, буцімто проведений на підтримку кандидата в народні депутати України Олексія Гончаренка.

Представники секс-меншин Одещини заявляють, що акція є провокацією – геї та лесбіянки не проводили в Одесі жодного гей-прайду і не планували його проведення найближчим часом. «Більш того, співтовариство сексуальних меншин і обласне відділення «Гей-Форум - Одеса», як громадська структура, не є прихильником або супротивником жодного з кандидатів у народні депутати України і висловлює свою позицію як виключно нейтральну», - наголошується у заяві.

Кандидат Ігор Марков. На влаштований ним гей-парад сам чомусь не прийшов.

Очевидно, що гей-парад – справа рук власника телеканалу «АТВ» Ігоря Маркова. Відомий своїми антиукраїнськими поглядами політик балотується у Верховну Раду по 133-у мажоритарному округу. Його основним конкурентом тут є Олексій Гончаренко – син мера Одеси Олексія Костусєва, висуванець від Партії регіонів.

політика вибори відео фріки вибори-12

Знак гривні
Знак гривні