«Донецькі» хочуть отримати перемогу в Києві за допомогою псевдобомжів

На 222 окрузі «регіонали» планують поповнити виборчі списки на 4000 «псевдобомжів».

Як повідомляє «Київ.Коментарі», про це заявив кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» по 222 округу Дмитро Андріївський на прес-конференції, присвяченій порушенням у ході виборчої кампанії. За його словами, вдалося виявити новій схему фальсифікацій.

«Нам вдалося виявити нову схему фальсифікацій, яку влада планує здійснити через Центр обліку бездомних громадян на вулиці Суздальській, 4/6. На сьогоднішній день там вже зареєстровано 903 так званих «бездомних» громадян. Але ця цифра не остаточна», - повідомив Андрієвський.

«Вчора, коли ми c представниками ЗМІ та народним депутатом Андрієм Павловським відвідали цю установу, співробітники центру розповіли, що там планується зареєструвати ще близько 3000 чоловік. Поруч з центром ми побачили безліч молодих людей, які представилися студентами НАУ і розповіли, що їм дано доручення виписатися зі свого місця проживання і зареєструватися в цьому соціальному центрі. Таким чином, вже можна чекати, що майже 4000 буде додано на дільниці», - підкреслив Андрієвський.

У той же час, співробітників районної поліклініки № 1 по вул. Гарматній, за словами Андрієвського, «зобов’язали після зміни ходити по квартирах c розповідями про якісь заслуги Луцького і рекомендувати мешканцям, які обслуговуються в поліклініці, голосувати за Партію регіонів».

Крім того, Дмитро Андрієвський розповів про так звані «соціальні угоди», які Максим Луцький підписує з виборцями. Цю технологію, за словами іншого учасника прес-конференції кандидата в народні депутати України від ГО «Батьківщина» в 219 окрузі Володимира Бондаренка, активно використовують і на інших округах.

«У 219 окрузі, наприклад, підписавши соціальну угоду з Олександром Пабатом, громадянин зобов’язується виступити активістом на підтримку даного кандидата. Натомість людина отримує 150 гривень і обіцянку отримати ще 250 у разі перемоги кандидата на виборах», - повідомив Володимир Бондаренко.

Дмитро Андрієвський повідомив, що за всіма фактами порушень опозиція направила відповідні скарги до ЦВК і в правоохоронні органи.

вибори вибори-12 київ фальсифікації влада

Знак гривні
Знак гривні