«Нанотехнології». Замість туалетного паперу клерки «Газпрому» користуються проектною документацією

Пітерська «дочка» російської монополії за відсутності постачання туалетного паперу змушена використовувати замість нього проектну документацію.

Користувач Facebook Рустем Адагамов розмістив на своїй сторінці скан листа керівництва ТОВ «Газпром трансгаз Санкт-Петербург» заступнику гендиректора з управління постачаннями ТОВ «Газпром комплектація», передають «Коментарі».

З листа, який більше схожий на крик про допомогу, випливає, що пітерська «дочка» «Газпрому» цього року не отримала жодного рулону туалетного паперу. Внаслідок цього співробітники компанії змушені замість нього використовувати проектно-кошторисну документацію за введеними об’єктами, і навіть погрожують, що якщо ситуація не виправиться – в хід піде документація за споруджуваними об’єктами. У зв’язку з цим, керівництво «дочки» просить у терміновому порядку надіслати туалетний папір і не допустити ганьби компанії та міста трьох революцій.

Нижче повний текст листа та його скан.

«Шановний Михайле Володимировичу! (М.В. Лихачов, заступник гендиректора з управління постачаннями ТОВ «Газпром комплектація» - ред.)

Тільки крайня потреба змушує мене звернутися на Вашу адресу з принизливим проханням. У встановленому порядку, в рамках доведеного ліміту в липні 2011 року ТОВ «Газпром трансгаз Санкт-Петербург» були розміщені заявки на постачання туалетного паперу в 2012 році. Оформлено агентське доручення, кошти для оплати постачання враховані у платіжному балансі, тим не менше, до сьогоднішнього дня Централізованим постачальником не поставлено жодного рулону туалетного паперу! Резерви товариства за цією номенклатурою вичерпані, у хід пішло все, включаючи проектно-кошторисну документацію за зданими в експлуатацію об’єктами. Якщо так піде й надалі, ми змушені будемо використовувати ПКД і щодо об’єктів поточного будівництва, що у свою чергу не дозволить нам надати документацію для розміщення заявок на постачання обладнання для споруджуваних об’єктів. Зачароване коло замкнеться.

Враховуючи викладене, прошу Вас вжити рішучих заходів щодо недопущення ганьби нашого шановного Товариства, і міста трьох революцій, культурної столиці Росії загалом».

газпром курйоз росія

Знак гривні
Знак гривні