На Волині студентів виганяють з лекцій, щоб навішати їм локшини від Партії регіонів

У понеділок, 8 жовтня, близько 12.30 в корпусі Історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки студентів збирали з пар на зустріч із Катериною Ващук.

Студентів історичного та юридичного факультетів СНУ ім. Лесі Українки збирали з пар для зустрічі із народним депутатом і номером 45 у виборчому списку Партії регіонів Катериною Ващук. Вона розповіла молоді, чому стала кандидатом в нардепи від Партії регіонів, та пообіцяла виділити кілька тисяч гривень на студентський конкурс кращих наукових робіт.

Так, Ващук розповіла про свою політичну кар’єру і про те, як прийшла до депутатства. Зокрема, ознайомила студентів й з актуальними подіями її життя. Не оминула депутатка й теми парламентських виборів, на яких є кандидаткою від Партії регіонів. Так, вона пояснила, що спершу мала намір балотуватися в одному із округів на Волині (за спостереженнями ОПОРИ це – округ №20 із центром у Горохові), втім, «висока посадова особа» з Києва її переконала іти по списку Партії регіонів, щоправда, донедавна вона була членом Народної партії.

Катерина Ващук

Прозвучали і виправдання щодо голосування картки депутатки за «мовний» закон. Мовляв, вона б ні коли не проголосувала проти своєї рідної мови. Так само виправдовувала Ващук щодо голосування й Ігоря Палицю, народного депутата України і водночас кандидата-самовисуванця по виборчому округу №22.

Під час зустрічі Катерина Ващук повідомила й про початок з навчального року конкурсу на кращі наукові роботи студентів, профінансованого її фондом: «Так, за перше місце – 3 тис. грн, друге – 2 тис. грн, третє – 1 тис. грн», - деталізувала вона.

До зустрічі долучився декан Історичного факультету Анатолій Шваб та кілька викладачів університету, які приводили студентів на зустріч.

«Опора»

вибори освіта вибори-12 влада

Знак гривні
Знак гривні