Войовничий русофіл Колесніченко достеменно не знає, чому образився на автора вірша «Убий п…са»

Регіонал Вадим Колесніченко каже, що поет Юрій Винничук, на якого він подав до суду, його оббрехав. Водночас, Колесніченко зізнався, що було це давно, тому точно він не пам'ятає, чим його образили.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Це питання достеменно я не пам'ятаю, десь у січні чи в лютому він займався тим, чим постійно займається — дурницями. На мою думку, він оббрехав мене. Я почекав, що можливо людина усвідомить, що його бажання бути чесним переважить його діяльність. Але цього не сталося. Тому я звернувся до суду, щоб в суді людина сказала, яким чином він хоче переді мною вибачитись, чи залишитись на своїх засадах щодо мене. Деталі я не пам'ятаю, - в мене близько десяти позовів до різних судів до різних суб'єктів, тому усіма цими дурницями займаються мої адвокати. Я оцінив ситуацію і вирішив, що таким чином треба спілкуватись з людьми, які претендують на взірець суспільних чеснот", - пояснив політик.

Раніше на одному сайтів Винничук написав, що отримав лише повідомлення про те, що на нього позиваються, проте самого позову ще не бачив.

Вадим Колесніченко

суд мезозой політика

Знак гривні
Знак гривні