У Києві знімуть трилер про байдужість

У середу, 5 вересня, розпочинається робота над «моторошною історією», що розкриє підлість і гідність людської натури.

Про це пишуть "Коментарі" із посиланням на компанію «Артхаус Трафік».

Як розповів режисер Володимир Тихий, дія його нового фільму «Зелена кофта» відбувається в наші дні і починається з того, що в одному із спальних районах великого міста зникає 7-річна дитина. «Після місяця безрезультатних пошуків старша сестра хлопчика бере справу у свої руки. Вона впевнена, що знає, хто викрав брата. Відчай, відчуття провини і безсилля - чи достатньо цього для виправдання страшної помсти? » - повідомляється в прес-релізі.

Режисер підкреслює, що картина стане дослідженням психології людини. «Це страшна історія про юну дівчину, яка намагається домогтися справедливості в сучасній Україні, а також про байдужість суспільства, - говорить режисер Володимир Тихий. - Водночас ця історія - зовсім не соціально-критичний памфлет. Це дослідження людської натури, її неймовірної підлості і настільки ж неймовірного гідності», - зазначив Тихий.

За словами авторів картини, у фільмі задіяні переважно непрофесійні актори. Комі того, в акторському амплуа виступлять українські режисери театру і кіно - Юрій Одинокий, Тарас Ткаченко та Леся Калинська.

Зйомки психологічного трилера будуть проходити восени 2012 року в Києві, а в прокат «Зелена кофта» вийде восени 2013-го. Продюсерами фільму стануть директор компанії «Артхаус Трафік» Денис Іванов та продюсер компанії Pronto Film Ігор Савиченко. Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Ескіз сцени психологічного трилера «Зелена кофта»

Довідка. Режисер і автор сценарію «Зеленої кофти» - Володимир Тихий, один з провідних українських кінематографістів нового покоління. Відомий, зокрема, завдяки альманаху «Мудаки. Арабески» і «Україна Гудбай».

мистецтво культура кіно

Знак гривні
Знак гривні