Люди президента хотіли розміщувати джинсу у львівській газеті аж до 2016 року

Журналісти газети "Експрес", найтиражнішої у Західній Україні, оприлюднили факт спроби розміщення на її сторінках "джинси" людьми президента. Газетярам пропонували майже $1 мільйон за те, що вони щотижня піаритимуть соціальні ініціативи президента Віктора Януковича аж до 2016 року.

"На мобiльний номер редактора зателефонував такий собi Назар Мазур i запропонував "Експресу" кругленьку суму - декiлька мiльйонiв гривень. За що? За висвiтленння на сторiнках газети "соцiальних iнiцiатив" Вiктора Януковича протягом найближчих чотирьох рокiв -- до 2016 року. Або, iншими словами, за публiкацiю хвалебних статей щотижня", - повідомляє газета "Експрес", зазначаючи, що статті мали друкуватися без позначки "реклама", передбаченої в таких випадках законодавством.

Як появнив Назар Мазур, він працює за дорученням колишнього радника президента Олександра Гурвіча, який ще за губернаторства Януковича в Донецькій області, за його ж словами, накривав Донбас інформаційною парасолькою. При цьому Мазур запевнив, що розміщення "джинси" жодним чином не пов'язане з цьогорічними виборами та Партію регіонів.

Тож журналісти припускають, що Янукович у такий спосіб уже почав підготовку до наступних президентських виборів.

влада медіа політика

Знак гривні
Знак гривні