YouTube запустив портал з репортерським відео

Відеохостинг YouTube запустив спеціальний портал The I Files для журналістських відеорепортажів.

Про це повідомляється в офіційному блозі YouTube.

Як пояснюється в запису, останнім часом на YouTube стало з'являтися велика кількість новинних відео, знятих як професійними журналістами, так і аматорами. Усього на сайт на сьогоднішній день викладається по 72 години відео різної тематики щохвилини. Портал The I Files був зроблений, щоб відбирати найцікавіше в цьому потоці відеороликів.

Роботу порталу курирує Центр журналістських розслідувань (Center for Investigative Reporting) у співпраці з найбільшими світовими ЗМІ - газетою The New York Times і телеканалами BBC, ABC News і "Аль Джазіра" - і журналістськими організаціями Investigative News Network і Pulitzer Center for Crisis Reporting. Портал існує за підтримки фонду Knight Foundation.

Зараз на The I Files додано вже кілька відеороликів, наданих організаціями-партнерами. Так, на порталі можна знайти відеорепортажі, що розповідають про війну в Сирії, шкода від виробництва гамбургерів, Уотергейтський скандал, смерть дівчини-волонтера з Корпусу миру або судову справу професора Каліфорнійського університету, якого звинувачували в загибелі колеги.

інтернет медіа

Знак гривні
Знак гривні