Подав документи на реєстрацію кандидатом в депутати? Отримуй бонус - кримінальну справу!

Проти народного депутата 4-го скликання Петра Сабашука, котрий вирішив балотуватися у наступну Раду, було порушено кримінальну справу одразу ж після подання документів на реєстрацію кандидатомв нардепи. Про це він повідомив допомогою «Facebook».

Сабашук відомий тим, що розробив і провів закон про когенерацію який сприяв розвитку електростанцій, котрі виробляють електроенергію з тепла, яке утворюється в процесі виробництва товарів.

«Сьогодні здав документи на реєстрацію в кандидати в нардепи. Все добре організовано, процес зайняв 20 хвилин. Рівно через годину, дзвінок з рідного Запоріжжя від старшого оперуповноваженого податкової міліції, з проханням заїхати і підписати постанову про порушення проти мене кримінальної справи. Приємно, що у нас демократія, а то був би 37-й рік - відразу б, як неугодного, розстріляли», - пише Петро Сабашук у своєму Фейсбуці.

Варто зазначити, що Петро Сабашук йде по мажоритарному округу № 74 і є основним конкурентом одіозному політику від Партії регіонів Ярославу Сухому.

Петро Сабашук - 54-річний бізнесмен, інженер, політик.

Працював інженером теплових мереж. Депутат Верховної Ради четвертого скликання у 2002–2005 роках, пройшов по мажоритарному округу. Балотувався на мера Запоріжжя. Член JHS CERA – Кембриджської асоціації енергетичних досліджень.

Петро Сабашук.

вибри-12 запоріжжя диктатура репресії влада

Знак гривні
Знак гривні