В Донецьку зупинили авто з наклейками проти Януковича начебто за те, що воно крадене (ВІДЕО)

У Донецьку на вулиці Челюскінців працівники ДАІ зупинили автомобіль майбутнього кандидата у народні депутати України від об'єднаної опозиції по округу № 61 Іллі Пономаренко.

В автомобілі у цей час перебував сам Понаморенко. За його словами, працівники ДАІ сказали, що його машина «неправильно обклеєна» і знаходиться в угоні, повідомляють "Новости Донбасса".

На машині були наклеєні наліпки «Я проти Януковича!». «Причину зупинки позначили, що мій автомобіль знаходиться в угоні. На моє прохання пред'явити службове посвідчення працівник ДАІ сказав, що не пред'явить. На моє прохання показати орієнтування, згідно з яким моя машина вважається викраденою, я отримав відмову. Він мене відштовхував від себе, мотивуючи це тим, що у нього є вогнепальна зброя», - розповів Пономаренко.

За його словами, наклейки на його авто відповідають усім нормам законодавства щодо транспортних засобів.

Пономаренко розповів, що у нього з'явилися проблеми з працівниками ДАІ після того, як він на своєму автомобілі з наліпками їздив до Харкова, щоб взяти участь у мітингу на підтримку засудженого екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. На цьому мітингу його автомобіль опинився в центрі уваги журналістів.

«Після цього почалися такі домагання з боку ДАІ», - сказав Пономаренко.

За словами Пономаренка, тепер працівники ДАІ в різних частинах Донецької області зупиняють його автомобіль для огляду практично кожен день.


донеччина свобода слова утиски вибори-12 влада

Знак гривні
Знак гривні