В Одесі з'явився пам'ятник Стіву Джобсу

Пам'ятний знак на честь видатного американського винахідника Стіва Джобса буде встановлений в Одесі. Ініціаторами його встановлення виступили студенти та ректорат Державної академії технічного регулювання якості.

За зібрані кошти вони готові встановити композицію «Спасибі, Стів!» авторства Кирила Максименко. Скульптура представляє собою розкриту п'ятірню з наскрізним отвором по центру: з одного боку у вигляді логотипу компанії Apple, з іншого - у вигляді серця, передає Думская.net.

Двометровий пам'ятник пропонується встановити перед фасадом студентського гуртожитку по вул. Новосельського, 74/76. Ідею студентів одноголосно підтримали в історико-топонімічної комісії.

«Це дуже актуально, свіжо і своєчасно. Сьогодні в століття вибуху інформаційних технологій Стів Джобс - кумир молоді, повністю змінив світ. Тому ми сказали «так» такий скульптурної композиції», - заявила віце-мер Одеси Олена Павлова.

Стів Джобс - співзасновник і голова ради директорів корпорації Apple, автор безлічі інновацій, помер 5 жовтня 2011 року в результаті зупинки дихання у віці 56 років.

Автор композиції "Спасибі, Стіве!" Кирил Максименко.

джобс Apple одещина

Знак гривні
Знак гривні