ТВі вчить глядачів, як повернути його в телевізор

Телеканал ТВі радить громадянам, які хочуть бачити ТВі у своєму телевізорі, надіслати провайдеру лист з претензією, передає Gazeta.ua .

"Наші юристи склали приклад такого листа. Ви можете роздрукувати його, заповнити необхідні реквізити, поставити підпис та надіслати вашому провайдеру. Борімося за свої права, і ми матимемо свої гарантовані Законом можливості!", повідомляє сайт телеканалу.
Нагадаємо, 20 липня кабельна мережа "Тріолан" вимкнула канал ТВі в 11 містах – Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.

Коли ТВі звернувся до диспетчерів із проханням пояснити ситуацію та повідомити причини відключення, то отримав відповідь: "Цього каналу більше не буде!".

Раніше, 12 липня податківці на телеканалі вилучили документи, що стосуються фінансово-господарчої діяльності підприємства.

Податкова міліція Солом'янського району Києва порушила кримінальну справу проти Княжицького за підозрою в навмисному ухилянні від сплати податків на суму 3,025 мільйона гривень.

Однак прокурор Києва Анатолій Мельник заявив, що вважає безпідставними обвинувачення в тиску Податкової міліції на ТВі шляхом порушення кримінальної справи проти Княжицького.

телебачення медіа спротив

Знак гривні
Знак гривні