На кого ставить Кремль: Путін відвідав у Ялті агента і кума (відео)

Президент Росії Володимир Путін після зустрічі з Януковичем у Ялті, на яку він запізнився на чотири години, відвідав колишнього главу Адміністрації Президента Україна Віктора Медведчука, передають «Коментарі».

Після засідання міждержавної комісії президенти України та Росії кілька годин неформально спілкувалися в одному з ресторанів Криму, після чого Путін відвідав родину Медведчука в його кримському особняку.

Як відомо, Медведчук кілька років очолював адміністрацію Президента Леоніда Кучми і політик дуже добре знайомий з Путіним. За даними ЗМІ, Путін навіть є хрещеним батьком дочки Медведчука Дарини, яку він хрестив 2004 року в Казанському соборі Санкт-Петербурга.

З відеозапису, який з´явиdся в мережі, видно, що Путін приїхав до Медведчука далеко після опівночі. Хрещениці Президент підніс букет квітів і плюшевого ведмедика. Медведчук зустрів Путіна разом зі своєю родиною на порозі будинку, розташованого на березі моря в околицях Ялти.

Після невеликої екскурсії будинком Путін і Медведчук з родиною пройшли на балкон другого поверху, де господар будинку похвалився перед Президентом Росії однією з головних прикрас резиденції - танцюючим фонтаном.

Медведчук є прихильником найповнішої інтеграції на пострадянському просторі й відкрито критикує Віктора Януковича за його небажання вступати в Митний союз.

Також Медведчук ратує за надання російській мові в Україні статусу другої державної. Зараз він проводить активну рекламу громадського об'єднання Український вибір.

Як він розповів в інтерв'ю Главкому, його реклама обходиться йому особисто в мільйони доларів.

"Я не рахував на місяць, але це великі гроші в доларах. Це мільйони... Американські долари в українському банку з мого особистого рахунку переводяться на рахунок "Українського вибору" і офіційно оплачується реклама", - сказав він.

"Я витрачаю на "Український вибір" особисті кошти. Причому на сьогоднішній день це вже мільйони доларів, і я цього не приховую", - додав Медведчук.

влада путін політика

Знак гривні
Знак гривні