Відкриваючи Україну: телеканал CNN цілий тиждень розповідатиме про нашу країну

Телеканал CNN збирається випустити серію матеріалів про Україну, щоб побачити, якою стала країна після проведення однієї з найбільших подій у світі спорту Євро-2012.

Про це говориться у прес-релізі компанії CNN.

У програмі «Погляд на Україну» телеведучі CNN представлять суміш репортажів та інтерв'ю, які розкривають основні події спортивного, культурного та ділового життя України.

Крім обговорення Євро-2012 з українським футболістом Андрієм Шевченком, буде сюжет про те, як приватні інвестиції сприяють розвитку футболу, а також економічному ефекту від Чемпіонату.

Також в ефір потраплять сюжети про культурне та ділове життя українців.

Команда CNN відвідає місто Львів, щоб зрозуміти його історичне й економічне значення для України. «Погляд на Україну» також відправиться до Одеси, щоб з'ясувати, чому це портове місто на Чорному морі є надзвичайно важливим для торгівлі країни, і які завдання стоять перед ним.

«Погляд на Україну» також торкнеться теми туризму в Криму, зокрема підземної бази підводних човнів у Балаклаві – одного з найбільш відвідуваних туристами місць, а також розгляне питання енергетичної політики України.

На сьогоднішній день команда «Погляду» здійснила поїздки до Франції, Німеччини, Македонії, Польщі, Туреччини, Нігерії, Бахрейну, Оману, Індії, Малайзії, Індонезії, Південної Кореї, Грузії, Азербайджану, Філіппін та Японії.

Як з'ясувала УП, "спонсором серії програм про Україну "Погляд на Україну" є Міністерство інфраструктури України"

світ медіа україна

Знак гривні
Знак гривні