Бісовщина: святий отець зі страшними очима влаштував «blackout» на Житомирщині

Знову служитель церкви спричинив скандал.

П'яний священик, котрий в центрі Олевська (Житомирська область) став автором дорожньо-транспортної пригоди, залишив без світла близько сотні житлових будинків. Неймовірне за своїм сценарієм зіткнення сталося близько дев’ятої години вечора 29 червня по вулиці Княгині Ольги, навпроти адмінбудівлі Олевського районного відділу освіти.

Про це повідомляє "Рупор Житомира".

Рухаючись в напрямку Соборної площі, за досі не визначених причин автомобіль марки «Volkswagen» під керуванням церковнослужителя, здійснив зіткнення зі стовпом. Удар був такої сили, що залізобетонна конструкція не витримала натиску і впала на сусідній кіоск. Внаслідок падіння велетенська опора потягнула за собою всю контактову мережу.

На щастя, в автомобілі спрацювала подушка безпеки, і водій залишився не ушкоджений. Зі слів перехожих, оговтавшись горе-водій почав вправно вмикати задню передачу. В свою чергу місцева жителька на ім’я Людмила вчасно забрала ключі, викликала працівників ДАІ, і тим самим не дозволила кермувальнику поїхати з місця ДТП.

Усвідомлюючи масштаби аварії, водій повільно вийшов з автомобіля та подався до найближчого продуктового магазину, аби взяти ще спиртного. Проте вже на виході на нього чекали правоохоронні органи та розлючені мешканці, котрі залишилися без світла.

За лічені секунди внаслідок обриву контактової мережі було знеструмлено декілька кварталів. Через різкі перепади напруги в олевчан погоріли сучасні телевізори, холодильники, а також вся без виключення комп’ютерна та офісна техніка. Розлючений натовп цікавило лише одне – в які терміни буде відновлено енергозабезпечення та хто компенсує громаді завдані збитки.

Працівники Олевського РЕМу протягом двох годин наполегливо працювали аби в найкоротші терміни подати електрику до житлових будинків. З їх слів, пошкоджено близько 100 метрів контактової мережі і повністю зруйновано одну опору.

Паралельно працівники Державтоінспекції вели бесіду з водієм, який, м’яко кажучі, нічого не усвідомлював. На разі експерти вивчають деталі аварії, а люди підраховують збитки. Оптимізму додає лише відсутність жертв та травмованих.

Цікаво, чи на службу поспішав священник?...

пригода мезозой Церква

Знак гривні
Знак гривні