Лівадійський палац закрили на реконструкцію. Будують сцену чи то для весілля, чи то для корпоративу

Лівадійський палац-музей в розпал курортного сезону закрили для відвідування. Адміністрація запевняє, що для «планової реставрації», однак не під запис місцеві працівники зізнаються, що музей готують під корпоративний прийом співробітників відомої російської нафтової компанії.

"На закритих дверях табличка: "14 червня палац закрито з технічних причин". За парканом можна розглянути освітлювальні прилади. Навколо все завішане білими простирадлами, а безпосередньо на дверях стоїть викидайло, який тримає оборону перед цікавими туристами і журналістами. На питання, що відбувається на території палацу, небалакучий робітники сказали лише одну фразу: "Готуємося до корпаратіву", - пишуть "Комментарии".

По телефону в приймальні палацу сайту повідомили, що музей дійсно закритий, проте це не пов'язано з організацією тут корпоративних вечірок. "Палац закритий, але у нас ведуться планові реставраційні роботи", - сказали в приймальні. Тут також підтвердили, що в рамках реставрації довелося демонтувати мармуровий фонтан в Італійському дворику.

"Фонтан прибрали на реставрацію, його повернуть, звичайно, все це було ще раніше заплановано, є офіційні документи, працюємо строго за планом", - сказали в приймальні, але повідомити, як довго буде закритий палац, тут не змогли.

У свою чергу, інтернет-ресурс "Центр" повідомляє, що в італійському дворику відбувається монтаж сцени, а палац-музей буде закритий для вільного відвідування до понеділка.

У Лівадійському палаці готуються до "розкішного весілля", - повідомляє "Центр".

"Гуляння будуть проходити в італійському дворику. Для більшої свободи дій навіть демонтували фонтан посередині дворика і встановлюють сцену. Кажуть, що співати будуть Кіркоров та Басков", - повідомив співрозмовник видання.

Відзначимо, що в березні цього року колективу Лівадійського палацу-музею був представлений новий директор. Ним стала Лариса Декушева, екс-директор готелю "Нива" в Донецьку.

Джерело: Остров

крим реконструкція музей

Знак гривні
Знак гривні