Націоналісти проти Штірліца. В Криму вимагають зняти бігборд з нацистською символікою

Навпроти меморіалу «Місце масових розстрілів радянських громадян в роки Другої світової війни у 1941-1944 рр.» у мікрорайоні ім. маршала Жукова Сімферополя розміщено білборд Партії регіонів із зображенням актора В. Тихонова у формі штандартенфюрера СС. Рекламу присвячено відомому радянському письменнику Юліану Семенову.

Як вважає голова Кримської організації Конгресу Українських Націоналістів Василь Овчарук, бігборд Партії регіонів із використанням нацистської символіки ображає пам’ять мільйонів загиблих від рук нацистів мирних людей по всій Європі.

«Це є абсолютно неприпустимим – розміщувати політичну рекламу із зображенням штандартенфюрера СС, навіть якщо це відомий кіногерой. Ми закликаємо місцеву владу відреагувати на цей ганебний факт і зняти політичну рекламу Партії регіонів із нацистською символікою з бігборда», – сказав голова Кримської організації Конгресу.

«Якщо влада не відреагує на нашу вимогу ми будемо звертатися до судових інстанцій для захисту честі і гідності українського народу, який постраждав від фашистської окупації», – підкреслив лідер кримських націоналістів Василь Овчарук.

партія регіонів кун реклама

Знак гривні
Знак гривні