Азаров закладається щодо перемоги збірної України з іноземними фанами на випивку. Швед уже шукає, як віддати програне пиво

11 червня прем'єр-міністр Микола Азаров відвідав офіційну фан-зону чемпіонату Європи з футболу в Києві, поговорив з президентом шведського кемпінгу Олою Сйостедт і запропонував йому закластися на пляшку пива на результат матчу між збірними України й Швеції.

Зараз Ола шукає шляхи, як би передати прем'єру програне пиво.

"Так, я програв парі вашому прем'єру. Я винен йому пиво. Тепер мушу відшукати шляхи, щоб повернути борг", - розповів Ола ТСН. В кінці розмови з журналістами Ола звернувся до Азарова українською мовою: "Микола Янович, я винен тобі пиво".

Тепер Азаров готовий закластися з одним із французьких уболівальників на пляшку коньяку на перемогу збірної України над збірною Франції в другому матчі групового раунду чемпіонату Європи з футболу. Про це він сказав журналістам.

"Закладуся, тільки на коньяк. На гарний коньяк обов'язково закладуся, і я абсолютно переконаний у нашій перемозі. Якось от є така впевненість, що наші виграють", - сказав Азаров.

Разом з тим він підкреслив, що збірна Франції є дуже сильним суперником. "Найсильніша команда, напевно, серед всіх", - поділився своєю думкою Азаров.

Він додав, що якщо Україна зможе перемогти Францію, те це буде великою заявкою на вихід до плей-офф. "Я постараюся в Донецьк потрапити й повболівати за нашу збірну", - розповів прем'єр.

азаров відео фанати євро-12

Знак гривні
Знак гривні