Вийшла електронна Янукопедія: більше 200 фактів про президента та його оточення

Публіцист Сергій Руденко випустив електронну енциклопедію Yanukopedia, у якій зібрані всі відомі відомості про діючого українського президента Віктора Януковича.

Як сказано на сайті Руденка "Буквоїд", у книзі зібрано 220 фактів, персон, подій, пов'язаних з Януковичем.

Читати Янукопедію (304 сторінки)

"За десять років, які Янукович є присутнім у вищій політичній лізі, про нього сказано і написано багато чого. І про його судимості, і про його друзів, і про його соратників, і про його ставлення до опонентів, і про багато іншого. Я спробував розширити наше уявлення про "континент Янукович". А точніше - систематизувати інформацію про нього. З часом же багато чого забувається - учинки, висловлення емоції", - пише Руденко в передмові

Інформація в Yanukopedia представлена за абеткою - починаючи із прес-секретаря тоді ще прем'єр-міністра Януковича Тараса Аврахова, закінчуючи англійськими назвами книг Януковича - Oppurtunity Ukraine і The time of professionals. Руденко не виключив, що згодом книга вийде в паперовому варіанті.

Сергій Руденко - автор серії книг-досьє: "Вся президентська рать", "Вся прем'єрська рать", "Вся Юліїна рать", "Уряд Юлії Тимошенко", "Чоловіки Юлії Тимошенко", "25 багатіїв України".

Раніше дніпропетровський журналіст Володимир Чередниченко написав книгу "Національна ідея", у якій Янукович був представлений з виключно позитивного боку. На думку письменника, український президент, а також його оточення, належать до вищого стану і мають виняткову державну мудрість.

Ще раніше донецький журналіст Віктор Спажук представив свою не менш хвалебну книгу про Януковича "Життя під знаком факторіалу".

Джерело: ІнфоПорн

руденко книги янукович

Знак гривні
Знак гривні