Туристам в Борисполі вже роздають секс-карти Києва

Напередодні Євро-2012 в аеропорту "Бориспіль" роздають рекламу інтимних послуг, а охочі заробити на туристах пропонують "допомогу" в проходженні митниці.

Так, киянин Роман Костриця опублікував на своїй сторінці у Facebook фото карти Києва, яку йому безкоштовно вручили в аеропорту після прильоту. Завдяки цій мапі туристи не тільки дізнаються, як проїхати по столиці, а й де скористатися послугами дівчат легкої поведінки, пише газета "Сегодня". Під картою розміщені кілька оголошень про ескорт-послуги та масажі, з фотографіями напівоголених красунь.

"Так, нашу рекламу можна було знайти в аеропорту. Ми пропонуємо ескорт-послуги, масаж. Година - 800 грн. У нас доглянуті дівчата. До вартості входить і секс", - розповіла журналістам адміністратор, яка відповідає на телефонні дзвінки за одним з оголошень.

У прес-службі аеропорту запевнили, що з компаніями, які здійснюють рекламну діяльність в аеропорту, "проводиться системна робота щодо наповнення інформаційних матеріалів, тому законне розміщення подібного роду інформації абсолютно виключено". І пообіцяли розбіратися.

А киянці Інні Коваленко в аеропорту запропонували "допомогу" в проходженні митниці. "Я пройшла паспортний контроль. Перед митною зоною побачила чоловіка, який всім пропонував допомогу в проходженні митниці. Я відмовила, а він пристав до турків. Чула, що вони вже суму обговорювали, але в чому саме полягала допомога, я так і не зрозуміла", - розповіла вона. У Київській обласній митниці сказали, що перебування сторонніх осіб у зоні митного контролю заборонено. А за цим фактом проведуть перевірку.

секс туризм євро

Знак гривні
Знак гривні