Балкони існують, щоб з них читати вірші! В Одесі відбудеться нестандартна мистецька акція

«Хто сказав, що балкони існують для вирощування гіацинтів в горщиках? Балкони існують, щоб з них читати вірші!» - заявили учасники Мистецького об’єднання «Остання барикада» і оголосили про проведення нестандартної літературної імпрези в Одесі 11 травня.

Місце для проведення вибрали теж зі смаком – україноцентричний балкон будинку №20 по вулиці Дерибасівській, який свого часу прославився на всю країну. Власниця квартири Вікторія Сибирь свого часу розмалювала його соняшниками та китицями калини й увінчала написом «Слава Україні!», чим викликала гнів місцевих чиновників.

зібратися під цим балконом 11 травня о 18.00 митці запрошують всіх романтиків, культуролюбів та балкономанів.

Цікавих до мистецтва тішитиме київський десант барикадівців-балконників:
Брати Капранови-письменники , поети (а з недавніх пір - ще й музиканти), Артем Полежака - поет, слемер, репер-барабасовець, Тетяна Коваленко – поетка (а ще зажила собі слави як «поетичний прогноз погоди» на «1+1»), Ірина Шувалова -поетка (дарунок від «Смолоскипу», володарка його най-най першої премії), Гурт «Телері» - Леся Рой та Віктор Тімохін.

Одеський оплот барикадівців-балконників представлятимуть: Максим Трубніков - кобзар (і нехай з’їдять свої шапки ті, хто думав, що Одеса не кобзарський край!), Олекса Губський - поет (Ви будете сміятися, але окрім того, що він поет, він теж-кобзар!), Анатолій Хромов - поет (одеситки впевненні, що він - еротоман), Гурт «Друже Музико» - за самовизначенням гурт «патріотичного позитиву».

Передбачається, що телеканали «1+1» та ТВі проводитимуть прямі включення з імпрези.

Балкон, під яким мають зібратися охочі долучитися до літературної імпрези.

література акція одещина

Знак гривні
Знак гривні