ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ! 100 тисяч українців планують вийти прибирати сміття. Приєднуйся 28 квітня

Організатори акції "Зробимо Україну чистою! 2012", яку організовує низка громадських організацій, закликають усіх кому остогидло жити серед сміття вийти 28 квітня і почати прибирати навколо.

Наші міста завалені сміттям. Не загадкові шкідники, а ми самі, наші сусіди чи друзі перетворили парки й озера, вулиці й дитячі майданчики на смітники. Придивися, скільки людей бездумно кидає під ноги недопалок чи обгортку, пляшку чи гумку.
«Так роблять усі», «тут і до мене було брудно», «хтось це прибере» — слабкі виправдання. Кожна нормальна людина хоче ходити чистими вулицями, бачити в парках зелену траву, а не бите скло і брудний папір.
Щоб це бажання стало реальністю, потрібно зробити лише три речі:

• не смітити;
• гуртом прибрати свій шматочок країни, збільшуючи простір чистоти;
• долучати до цих простих дій інших людей.

Ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує людей, які хочуть звільнити парки та вулиці від сміття. Це частина всесвітнього руху «Let's do it world!», що виник 2008 року в Естонії.

Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово — від людини до людини — країна стає чистішою.

Найважливіший день для того, щоб країна стала чистішою —

субота, 28 квітня 2012 року 11.00

тисячі людей у багатьох містах і містечках приберуть від сміття парки та сквери

Приєднуйтесь! Ваша участь важлива!
● Реєструйтеся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/ Обравши місце прибирання, Ви зможете 28 квітня зробити країну чистішою.
● Запросіть друзів, колег, знайомих зробити те саме.
● Перелік місць прибирання – тут http://letsdoit.org.ua/clean/place/ Він постійно доповнюється. Щоб уточнити інформацію і обрати найзручніше місце або іншу годину прибирання, зв’яжіться з координатором прибирання у Вашому місті чи парку http://letsdoit.org.ua/static/contacts/

Поширюйте, будь ласка, інформацію!
● Прохання поширити інформацію про акцію серед сусідів і колег, в Інтернеті, по можливості – в засобах масової інформації.
● Запрошуйте друзів долучатися до сторінок акції в соціальних мережах
http://www.facebook.com/events/303928879678512/
http://vk.com/zuch2012

Ініціатори проекту, підкреслюють, що не підтримують жодної партії.

На відео ви можете побачити наскільки різні люди долучились до цієї громадської ініціативи.

самоорганізація акція суспільство

Знак гривні
Знак гривні