Дочка харківського депутата збила людину і втекла з місця події. Її подруга впевнена, що справу буде закрито

У Харкові чергова гучна ДТП – дочка депутата проїхала на червоне світло, збила жінку на пішохідному переході і втекла з місця події.

Подія сталася в п'ятницю, 13 квітня, на проспекті Леніна. За словами очевидців, біла шкода вилетіла на перехресті, незважаючи на червоний сигнал. Жінка йшла по переходу на зелений, іномарка збила її і помчала далі, навіть не пригальмувавши, пише газета "Сегодня"

На підтвердження слів про те, що лихач поїхав з місця аварії, один із завсідників харківського форуму під ніком Opirus виклав відео з місця ДТП, зроблене за допомогою реєстратора. На ньому видно машину швидкої допомоги і скупчення людей, а ось "Шкоди" на відео немає.

31-річну жертву аварії, Ірину Козлову, з численними травмами доставили в лікарню швидкої допомоги. За кермом авто очевидці встигли запримітити ефектну блондинку.

Виявилося, що іномарка належить 19-річній Христині Рожанський - дочці депутата Харківської райради, члена правління товариства Червоного Хреста України Володимира Рожанського. Форумчани запевняють, що саме ця дівчина була за кермом, в якості аргументу приводять листування з подругою Христини.

"Так, я знаю, що вона збила людину, ми разом були з нею в машині. Даішники нічого не вимагали за закриття справи. Є проблеми, які ми вирішуємо одним телефонним дзвінком ", - розговорилася в соцмережі подруга Рожанської Айла Джанієва.

У ДАІ не приховують того, що сталося, але наполягають: водій не зникла, а лише припаркувалася на перетині проспектів Леніна і Правди. "Інспектори ДАІ біля станції "Наукова" не знайшли машин з пошкодженнями, характерними для ДТП. А ось під час обстеження прилеглої території, на сусідньому перехресті знайшли білу "Шкоду", водій якої, 19-річна дівчина, зізналася в тому, що вона збила пішохода і чекає, поки приїде ДАІ", - розповів прес-секретар міськДАІ Олег Никоненко.

Дізнатися про ДТП від безпосередньої учасниці аварії виданню не вдалося: на повідомлення в соцмережах вона не відповідала. Її батько Володимир Рожанський також відмовився говорити з кореспондентом і, як тільки почув тему розмови, поклав трубку.

Тим часом близькі Ірини Козлової побоюються, що дочка впливового депутата уникне відповідальності.

Дочка депутата Харківської міськради Христина Рожанська.

Якщо ви лайкнете нашу сторінку на Фейсбуці і порекомендуєте лайкнути її своїм друзям, це допоможе нам зробити ще більше цікавих матеріалів

депутати корупція мажори влада

Знак гривні
Знак гривні