Нове в медіа. Гайдук закриває тижневик Weekly.ua, а Ахметов відроджує розважальну газету «Вечерком»

Видавництво «Еволюшен Медіа», яке належить олігарху Віталію Гайдуку, з 18 квітня припиняє випуск тижневика Weekly.ua. А от холдинг іншого донецького бізнесмена Ріната Ахметова «Сьогодні Мультимедіа» сьогодні, 6 квітня, відновлює випуск тижневої розважальної газети «Вечерком».

«Рішення про закриття журналу Weekly.ua було прийнято з метою оптимізації медіа-активів холдингу з огляду на неочевидні перспективи розвитку рекламного ринку серйозних друкованих ЗМІ і рецидивів світової фінансової кризи, що продовжуються й серйозно впливають на бізнес-клімат в Україні. Фінансові зобов’язання перед читачами і рекламодавцями видання будуть виконані в повному обсязі», - прокоментувала «Телекритиці» закриття тижневика Weekly.ua генеральний директор видавництва «Еволюшен Медіа» Юлія Литвинова.

Тижневик Weekly.ua видавався з 2009 року українською і російською мовами.

До холдингу «Еволюшен Медіа» входить ще один тижневик - «Комментарии:». Також до холдингу входять англомовний Kyiv Weekly, портали Comments.ua, UGMK.info, proIT.com, фото інформаційне агентство PHL.

Щодо газети «Вечерком» прес-служба медіа холдингу «Сьогодні Мультимедіа» повідомляє, що вона виходитиме у вигляді щотижневого видання з телепрограмою та розважально-споживчою інформацією для дозвілля в середньому ціновому сегменті.«Новий продукт "Сьогодні Мультимедіа" орієнтований на людей, які цінують якість газети за невеликі гроші, яким цікавий легкий, розслаблюючий контент для дозвілля», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Повноколірна газета у форматі А3 буде виходити щоп'ятниці. Тижневий наклад газети становитиме 50 тис. примірників. Він буде розповсюджуватися в Києві та Київській області, Житомирі, Чернігові, Вінниці, Черкасах, Харкові, Дніпропетровську, Одесі. Ціна газети - 2,50 грн. «Вечерком» орієнтована на читацьку аудиторію віком від 35 років.

Газета «Вечерком» вперше була запущена навесні 2008 року як перша безкоштовна вечірню газету.

У квітні 2009 видавництво «Сьогодні Мультимедіа» перевело безкоштовну газету «Вечерком» в online-режим, а потім призупинило і роботу сайту.

Як зазначили у прес-службі, відновлення сайту «Вечерком» поки що не планується.

медіа змі

Знак гривні
Знак гривні