Громадськість проти злочинності. Інтернет-користувачі організували полювання на педофілів й вже спіймали двох (Відео)

Інтернет-користувачі організовують рух, спрямований на відстежування в мережі педофілів. "Мисливці" реєструються в інтернеті під іменем неповнолітньої дитини. Після того, як педофіли починають до неї залицятись, хлопці вдають зацікавленість пропозицією. Погоджуються на зустріч, але замість дитини, до педофіла приходять кілька молодиків.

На першому ролику користувача MrSpravedlyvist, загруженому на Youtube 19 березня, педофіл прийшов на зустріч з "13-річною дівчинкою". Як зазначається у анотації до відео, "на жаль в наше поле зору він потрапив запізно, було виявлено, що від нього вже постраждала одна дівчинка 13 років".

Телефонуючи безпосередньо перед зустріччю, хлопці переконуються, що перед ним – саме той чоловік, який і хотів зустрітись з дівчиною. На зустріч з педофілом, хлопці приносять переписку з дитиною як доказ намірів.

На другому відео, загруженому 3 квітня, педофіл хотів зустрітись з хлопчиком. Але знову ж таки зустрів дорослих чоловіків. У анотації до цього відео зазначається "Хвалився що в дома має цілу колекцію дитячого порно з ним в головній ролі! Має сина..."

Борці с педофілами мотивують свої діяльність так: "Недавно Україну сколихнула трагедія, яка сталась у місті Миколаєві з дівчиною Оксаною Макар, яку зґвалтували три мажори і намагались вбити, спаливши живцем. Але ми часто не помічаємо що подібне відбувається і у наших містах..."

Рух проти педофілів розпочався зі Львова, але хлопці закликають усіх небайдужих приєднуватись до нього і навіть розробили інструкцію - своєрідні правила полування.

Як впіймати педофіла
(нижче текст від користувача MrSpravedlyvist, подано в оригіналі)

Якщо ви хочете знімати ролики про педофілів, вичислити людей, готових спокусити малолітню дитину, то ви повинні усвідомити серйозність цієї справи. Відео - це пляма на все життя. Не можна допускати помилок:

1. Ніколи не пишіть першими на сторінки користувачів сайту знайомств, чекайте повідомлень від них;

2. Звертайте увагу на вік! Якщо людині, з якою ви спілкуєтеся 17 років, а у вас сторінка на 14 літню дівчинку. То продовжувати спілкування безглуздо!!

3. Не викладайте на публіку неперевірені фотографії розташовані на сторінці потенційного педофіла. Це можуть бути не його фото! І тим самим ви підставите невинну людину.

4. Листування ведіть грамотно. Не треба самим провокувати співрозмовника на секс.

5. На зустріч приходите не одні, а групою хоч би в три людини. Ситуації бувають різні.

6. Щоб переконатися в тому що до вас дійсно прийшов той хто потрібний - подзвоніть йому на телефон. Тут вже не відмажеться.

7. Майте з собою листування, для того, щоб показати його в якості доказу " педофілії" героя вашого ролика.

8. У ролики додайте листування, так набагато ясніше. Інакше після переглядів виникає багато питань.

P.S. Ось загалом і усе, розраховуйте тільки власні сили і думайте заздалегідь як зустріти педофіла. Вони можуть бути досить хитрими, і постараються перевірити чи дівчинка\хлопчик дійсно є. У такому разі намагайтеся не спалитися перед зустріччю, удачі в правильних справах! Вибачте за матюки :)

Нами рухає совість, а значить ми праві!

інтернет злочин суспільство

Знак гривні
Знак гривні