Зять Блохіна репер Ларсон побив пішохода за зауваження щодо їзди джипом по тротуару

Водій Лексуса АА 2273 ВР ввечері 3 квітня сильно побив пішохода Андрія Пясецького, очевидно, за те, що Андрій йому зробив зауваження - машина їхала по тротуару й ледь встигла загальмувати, мало не наїхала на пішоходів біля переходу ззаду.

Водій вийшов з машини, почав завдавати Андрію удари по голові. Потім залишив його лежати на зебрі, і поїхав.

Є свідки.

Номери засвічені в інтернеті, як виявилося.

Але поки не встановлено, чи точно належить цьому власнику (гіпотетично - це зять депутата і екс-футболіста Блохіна репер Ларсон).

РЕКОНСТРУКЦІЯ ПОДІЙ: близько 17.50 Андрій Пясецький та його товариш Дмитро підійшли до перехрестя Лесі Українки-Щорса з протилежного від Макдональдса боку, на пішоходному переході вже чимало людей чекалона зелений сигнал світлофора.

Андрій і Дмитро опинились у задніх рядах. В цей момент по тротуару з боку Лесі України в тому ж напрямку на людей ззаду вилетів паркетник "Лексус" (номери АА2273ВР, тоновані вікна і фари), різко загальмувавши і фактично впершись бампером у тих пішоходів, що стояли ззаду.

В цей момент загорівся зелений і люди пішли вперед, Дмитро трохи випередив Андрія і вже обернувшись на крики ззаду побачив, що невідомий, затиснувши одною рукою голову Андрія, завдає йому кілька ударів.

Це відбувалося на зебрі в двох метрах від тротуару, де стояв Лексус.

Після цього (дуже швидко) водій сів у Лексус, з'їхав на тротуар і рвонув по вулиці Щорса.

Андрій лежав на зебрі і навколо нього вже збиралися люди.

Хронологія по дзвінкам з мобільного (Дмитра) 17:56 - виклик швидкої. 17:59 - виклик міліції.

Також в міліцію дзвонили інші свідки, на місці побувало мінімум два наряди.

Прізвище міліціонера, що брав пояснення і заяву в Пясецького - Грабовенко.

Є контакти трьох свідків, які опитувалися міліцією. Покази Дмитра не бралися, бо він на той момент супроводжував Андрія до лікарні.

Опис нападника: близько 35 років, атлетична статура (накачаний), волосся русяве, коротке.

Андрій поки що в нейрохірургії, його друг - свідок - Дмитро стверджує у групі в Фейсбуку, створеній у зв’язку з подією: с вероятностью 99% могу сказать что это оно (извините, по другому это я назвать не могу). мужчины так не поступают, да и люди тоже

Репер Лерсон, за даними Української правди, підтвердив, що то був він, але стверджує, що журналіст показав йому фак, а він його не бив, лише штовхнув.

Його версія, звісно, різниться від версії журналіста - чекаємо на деталі.

Репер Ларсон

Джерело: Інфопорн

мораль мажори

Знак гривні
Знак гривні