Брат екс-міністра транспорту Миколи Рудьковського на своєму спорткарі розніс зупинку в центрі Києва

Брат екс-мінстра транспорту Миколи Рудьковського – Сергій зніс своїм дорогим спорткаром Chevrolet Corvette Z06, вартістю у $125 тисяч, зупинку громадського транспорту в центрі столиці.

Автопригода трапилася вчора, 2 квітня. "Попередньо водій Chevrolet не обрав безпечну швидкість і скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту", - сказали в прес-службі ДАІ Києва.

На водія склали адмінпротокол, йому загрожує штраф до 850 гривень або позбавлення прав на 6—12 місяців.

За словами очевидців, водій на великій швидкості рухався з боку Кловського спуска. У районі метро "Кловська" він вилетів на тротуар і врізався в зупинку.

Сергій Рудьковський, який є відомим гонщиком і дворазовим переможцем Grand Challenge Supercar Rally, свою провину визнає.

"Я не заперечую, що було ДТП. Також не заперечую, що в мене є брат Микола. Усе складено згідно ПДД, права вилучені, як відбувається із кожним учасником ДТП. Суд прийме рішення щодо покарання: або права будуть повернуті після сплати штрафу, або не повернуті", - розповів Рудьковський газеті "Сегодня".

Причини аварії він не став коментувати. "Не думаю, що щось потрібно коментувати. Бюджетні гроші на ремонт не будуть використані, страховка все покриває! Приводу для суспільного резонансу немає, тому що немає потерпілих. Я завжди пристебнутий. Нікому такого не бажаю! Тому прошу забути про цей прикрий для мене випадок й не розвивати його взагалі", - сказав Рудьковський.

Сергій Рудьковський та його спорткар Chevrolet Corvette Z06, вартістю у $125 тисяч.

ДТП мажори

Знак гривні
Знак гривні