У Харькові міліція провела обшук у квартирі заступника вбитого редактора. Так шукають замовників?

Сьогодні в квартирі заступника головного редактора Харківської газети «Новий стиль» Петра Матвієнка місцевими представниками МВС України був проведений обшук в рамках порушеної кримінальної справи по зникненню головного редактора видання «Новий стиль» Василя Климент’єва.

В ході обшуку були вилучені всі можливі електронні носії інформації, враховуючи ноутбук, навіть у дітей Петра комп’ютер був вилучений.

Напевно слідство зможе пояснити такі дії своїх співробітників відпрацюванням всіх можливих версій зникнення журналіста Василя Климент’єва, в тому рахунку і версію, що журналіст приховується від гніву героїв публікацій «Нового стилю».

Але така версія дуже слабка, оскільки слідство не має жодного підтвердження вірогідності штучного створення суспільної думки про зникнення головного редактора «Нового стиля».

Разом з тим сам Петро Матвієнко говорить про те, що такі дії міліціонерів є ніщо інше ніж помста за те, що він проводить активну діяльність, аби як змога широке надати публічного розголосу проблему зникнення журналіста, в спосіб проведення системних прес-конференцій, звернень до державних посадовців України найвищого рівня, а також до міжнародних інституцій, що переймаються правами людини.

міліція вбивство злочин змі мезозой

Знак гривні
Знак гривні