Українці серед топ-25, хто найбільше витрачає в американських готелях

Громадяни України торік залишили в середньому $167 за ніч, майже як італійці та новозеландці.

Портал Hotels.com склав щорічне дослідження цін у готелях світу The Hotel Price Index. За підсумками 2012 року українці на 13% менше витратили в готелях США - $167 за ніч. Таким чином опинилися серед 25 країн-лідерів, які є прибутковими клієнтами американського готельного бізнесу. У 2011 році наші співвітчизники ділили з австралійцями 6-7 сходинки з середніми витратами у $193 за проведену ніч.

З пострадянських країн серед лідерів за рівнем витрат є також росіяни, які опинилися на 9-му місці. Торік кожен громадянин РФ залишив $183 за ніч в готелі.

Серед іноземних туристів особливою увагою користується Нью-Йорк, Лас-Вегас, два сонячнх міста з Флоріди (Орландо і Майямі), Каліфорнія (Лос-Анджелес. Сан-Франциско, Сан-Дієно). Першу десятку замикають Бостон і Вашингтон.

За посказника “найкраза ціна для п'ятизіркового готелю” лідирують готелі міст з колишнього радянського табору — Варшава, Будапешт і Таллінн.

У звіті The Hotel Price Index вказані не рекламуємі тарифи, а реальні витрати кожного клієнта за ніч в номері. Для підготовки рейтингу автори аналізують майже 200 тис. готелів зі всього світу.

рейтинг україна

Знак гривні
Знак гривні