Автор ТЕКСТів шукає гроші на статтю Падіння України

Наш автор Микола Малуха написав сьогодні новину щодо Індексу економічної свободи і зробив по темі інфографіку - "Четвертий рік поспіль найгірші в Європі".

Користувач baya у коментарях до матеріалу запропонував зробити порівняння між країнами за останні 10-15 років. У відповідь автор звернувся до аудиторії із проханням фінансово підтримати написання матеріалу.

"В мене виникла ідея - проаналізувати падіння і деградацію України в міжнародних рейтингах та індексах по всім показникам, - написав у блозі автор. - Я щось подібне зробив торік "Світові рейтинги свідчать: Україна – відстала держава "третього світу". Нагадаємо, що ТЕКСТИ першими серед медіа зробили аналіз України у міжнародних рейтингах і візуалізували отримані дані - "Африканська Україна. За рік президентства Януковича ми опустилися ще нижче".

Автор планує доповнити попередні матеріали новими рейтингами, що з'явилися протягом останніх двох років і додати порівняння з декількома
країнами СНД (за останні 8 років). Наприклад, взяти до компаративного аналізу Грузію, Молдову, Білорусь, Вірменія, Азербайджан і Казахстан.

Блогер оцінює свій матеріал у 400 грн. Як тільки буде зібрана ця сума, він зробить статтю, яка супроводжуватиметься інфографікою і висновками щодо подолання негараздів.

Нагадаємо, Микола Малуха вже написав статтю "Сім смертних гріхів християнства" завдяки краудфандингу. Тоді один німецький блогер перерахував йому 280 грн. І ще має перерахувати 250 грн в якості премії за добре виконану роботу.

Ви можете перерахувати пожертву на статтю у зручний для вас спосіб.

редакційне

Знак гривні
Знак гривні