“Тексти” просять читачів поділитися досвідом використання “Мапи автобусних маршрутів”

“Мапа автобусних маршрутів” – інструмент, розроблений “Текстами” на основі відкритих даних Міністерства інфраструктури України. Цей інструмент користується чималою популярністю. Нам хотілося б отримати більше відгуків від читачів про досвід використання Мапи, щоб у подальшому розробляти такі інструменти ще краще та у якомога повнішій відповідності до потреб користувачів.

Напишіть нам коротку розповідь про те, як ви скористалися Мапою.

Можливо, ви користувалися нею, щоб скласти свій маршрут для подорожі Україною? А може, вона допомогла зорієнтуватися та знайти автобус на тому відрізку шляху, де мало альтернативного транспорту? Чи з її допомогою ви дізналися, які перевізники у вашому місті працюють легально, а які не мають відповідних дозвільних документів і тому несуть меншу відповідальність за безпеку перевезень?

Ми будемо раді будь-яким відгукам. А читачеві, який напише найбільш докладну і захопливу історію та надасть найбільше прикладів використання Мапи, ми пропонуємо невеличкий заохочувальний подарунок – рюкзак для подорожей.

Долучайтеся! Надсилайте вашу історію на електронну адресу bus.texty@gmail.com.

Проект “Мапа автобусних маршрутів” реалізований у співпраці з проектом “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS”.

Знак гривні
Знак гривні