Безкоштовне навчання: як створити власний проект на основі відкритих даних

Некомерційний інкубатор 1991 Open Data Incubator запрошує взяти участь у безкоштовному навчанні. Під час 6-тижневого інтенсиву ви дізнаєтесь, як створити і розвинути власний успішний проект на базі відкритих даних.

Не зволікайте - до завершення прийому заявок залишився один день!

Startup Workout познайомить з потенціалом відкритих даних, data science, методом дизайн-мислення, lean canvas, відшліфує навички презентації та промо проекту. Бонус для учасників - курси публічних виступів та практики англійської. За підсумком інтенсиву ментори рекомендують найбільш успішні проекти до участі у національному конкурсі Open Data Challenge.

Заявки можуть подавати існуючі команди, а також дослідники, журналісти, розробники, яким цікаво створити власний проект з використанням відкритих даних.

Дедлайн подачі заявок - 29 листопада, подати заявку можна через сайт http://1991.vc/startup-workout/

Програми Startup Workout і Open Data Challenge проходять в рамках проекту Фонду «Євразія» «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах» за підтримки Державного агентства з питань електронного урядування України та у партнерстві з Фондом Східна Європа і 1991 Open Data Incubator.

Знак гривні
Знак гривні