У грудні в Києві стартує інтенсив для охочих створити стартап на основі відкритих даних - і виграти фінансування

Startup Workout - унікальний 6-тижневий інтенсив з побудови і розвитку проекту на основі відкритих даних, що дасть шанс потрапити до національного конкурсу Open Data Challenge і поборотися за призовий фонд.

Інтенсив познайомить з потенціалом відкритих даних, data science, методом дизайн-мислення, відшліфує навички презентації та промо проекту. За підсумком фіналу Startup Workout ментори рекомендують найуспішніші проекти до участі в Open Data Challenge.

До програми запрошуються:

- готові існуючі проекти, що прагнуть потрапили до Open Data Challenge. Інтенсив допоможе прокачатися до рівня участі у національному конкурсі

- самостійні лідери відритих даних, розробники, журналісти, громадські діячі. Startup Workout дозволить знайти однодумців і запустити проект просто під час програми

Формат програми: воркшопи і тренінги 3 рази на тиждень у вечірній час у 1991 Open Data Incubator (Київ). Тривалість кожної зустрічі – 3 години. Програма передбачає перерву на новорічні свята.

Етапи:
до 26 листопада - прийом заявок
13 грудня - старт інтенсиву
27 січня - фінал, Демодей

Подати заявку до участі в Startup Workout можна до 26 листопада - http://1991.vc/startup-workout/

Нагадаємо, Open Data Challenge - це перший національний конкурс інноваційних IT-проектів та рішень на основі відкритих даних. Це потужний поштовх розвитку проекту і можливість заявити про свою розробку на всю країну. Перший цикл Open Data Challenge пройшов в Україні в 2017 році. Тоді три команди – Відкритий ринок вугілля, Суд на долоні та Штрафи UA – розділили призовий фонд конкурсу, 1,5 млн грн. Новий цикл конкурсу стартує на початку 2018 року.

opendata освіта

Знак гривні
Знак гривні