У Черкасах депутата-антикорупційника розстріляли з автомата

У Черкасах пізно ввечері 28 вересня вбили депутата міської ради Михайла Бінусова. Його розстріляли з автомата Калашникова.

Про це повідомляє Цензор.

Бінусова нещодавно призначили на посаду начальника Департаменту житлово-комунального господарства в мерії Черкас. Його завданням було побороти корупцію у департаменті - розповів мер Черкас Анатолій Бондаренко. Він додав, що депутат перекрив усі корупційні потоки. Незадовго до вбивства мер спілкувався з депутатом по телефону.

Як повідомила прес-офіцер поліції Черкас Зоя Вовк, вбивство відбулося біля гаражного кооператива. Депутат хотів поставити своє авто в гараж і пересісти до автомобіля знайомих. Вони чекали на Бінусова біля гаражів, їхня автівка також пошкоджена пострілами. Знайомих депутата допитують як свідків. Охоронець гаражів на момент події дивився телевізор і почув постріли, але підозрілих людей не бачив. За його словами, постріли були подібні на автоматні.

Поліція порушила кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У Черкасах та області ввели в дію план “Сирена”. Зловмисників розшукує увесь особовий склад кримінальної поліції області.

Знак гривні
Знак гривні