Доїхати до Вінниці поїздом неможливо, тисячі людей вже здали квитки

Понад півтори тисячі людей здали залізничні квитки через зміни у русі 47 потягів у зв'язку з вибухами на арсеналі у Калинівці Вінницької області.

Про це повідомляє Громадськe.

У залах на центральному столичному вокзалі немає надзвичайно великих скупчень людей. Є люди, які чекають на потяг понад 12 годин і не знають, як вирушити в дорогу.

До самої Вінниці добратися поїздом наразі не можна. Поїзди курсуватимуть не через це місто, а в об’їзд — через Шепетівку, Здолбунів та ще кілька населених пунктів.

Поки що є можливість доїхати залізницею у Козятин, а звідти добиратися до Вінниці автобусом. Люди здають квитки і шукають інший спосіб дістатися до Вінниці чи інших населених пунктів, шлях до яких пролягає через Вінницю.

Поїзди з боку Вінниці через вибухи затримуються, повідомила речниця Південно-Західної залізниці Ганна Казимір.

«Вже до Києва приїхали три поїзди: Кишинів-Москва, Ворохта-Київ і з Одеси з затримкою від 4 до 8 годин. На цьому перегоні зараз закритий рух пасажирських та вантажних поїздів. Кишинівський поїзд затримався на 8 годин», — повідомила вона.

За словами речниці, перегін відкриють, щойно це буде безпечно для пасажирів.

«Укрзалізниця» змінила маршрути 47 поїздів, вінницький аеропорт закритий. Повітряний простір у 50-кілометровій зоні від вибухів на Вінниччині теж повністю закритий.

залізниця вінниця вибухи

Знак гривні
Знак гривні