Динамо розпочало гру в Лізі Чемпіонів з перемоги. Гент - це вам не Оболонь

Багато хто до матчу запевняв, що "Динамо" з такою грою, яку вони показали у стартових матчах чемпіонату, буде дуже важко із "Гентом". Але кияни "з'їли" бельгійців досить впевнено.

У звітному матчі хороший футбол показали Ярмоленко, Даніло Сілва та Гармаш. Андрій чудово діяв у підкатах на половині поля суперника, хоча, звичайно, були і певні помилки, але малі. Сілва у першу половину першого тайму взагалі не давав спокою захисту гостей. Потім, щоправда, відійшов назад (можливо, Газзаєв попросив).

Гармаш - це окрема історія. Чого коштує тільки його точний пас на Шевченка, коли Андрій забивав другий м'яч. Денис зіграв так, неначе він і Шевченко пліч-о-пліч уже не перший рік грають. Вдало діяв Гармаш і в інших епізодах.

А про Шевченка можна писати довго. Особливо запам'ятався епізод, де Андрій намагався пробити красиво через себе. І це у його роки! Ну, і третій гол - заслуга Андрія. Він видряпав м'яч і віддав надточну передачу на Зозулю. Роман, до речі, зіграв у завершальній стадії не по рокам зріло.

Загалом, "Динамо" може спокійно вирушати на повторний матч. Але не надто спокійно, адже попри поразку не варто аж так недооцінювати бельгійців. До зустрічі через тиждень!

Джерело: Чемпіон, там же можна ПОДИВИТИСЯ ВІДЕО усіх трьох забитих голів

уєфа спорт футбол

Знак гривні
Знак гривні