Texty.org.ua запустили лінійку футболок, постерів та календарів на основі проектів з інфографіки. Отримати сувенір можна, зробивши пожертву

Кому постерів на основі супутникових знімків, календарів з інфографікою і футболочок із картами районів Києва? В нас усе це є – неперевершений дата-арт від Наді Кельм.

Дивіться і замовляйте сувеніри від "Текстів" на нашій сторінці:

На малюнку - Річка Латориця, Чоп, Закарпатська область. Художньо оброблений супутниковий знімок. Великі болота та заплавні ліси в пониззях Латориці були меліоровані та частково осушені ще в часи Австро-Угорщини. Але під час великих опадів у Карпатах річка знову нагадує про себе – і затоплює величезні території. На основі матеріалу ТЕКСТІВ http://texty.org.ua/d/2019/rivers/.
Матеріал: ПВХ. Замовити можна тут

Календар на 2020 рік, який демонструє, як змінюється кут падіння сонячного світла на поверхню Землі кожного дня. Створено на основі матеріалу ТЕКСТІВ http://texty.org.ua/d/2019/seasons/.
Замовити можна тут

Річка Десна, Рудня, Чернігівська область, Козелецький район. Художньо оброблений супутниковий знімок Десни – однієї з найбільших річок Європи, яка залишилась у природному стані. На зображенні видно звивисті колишні русла Десни (стариці). На основі матеріалу ТЕКСТІВ http://texty.org.ua/d/2019/rivers/.
Матеріал: ПВХ.
Замовити можна тут

Дата-арт, створений на основі матеріалу ТЕКСТІВ http://texty.org.ua/water/. На постері зображено басейни річок, що течуть Україною.
Матеріал: матовий цупкий папір.
Замовити можна тут

У Києві близько сорока житлових масивів і кожен можна носити на футболці.
Дизайн розроблено на основі проєкту http://texty.org.ua/d/2019/kyiv_puzzle/#.
Виробник: Sol's. Матеріал: 100% бавовна.
Замовити можна тут

Ще більше різних постерів і футболок тут

Отримані кошти підуть на створення нових журналістських матеріалів – як з графікою, так і класичних репортажів і аналітики.

Надя Кельм, яка й створює всю цю красу

редакційне пожертви

Знак гривні
Знак гривні