Початок епохи жадібності. Боти Зеленського звинувачують Порошенка у тому, що він віддає Приват Коломойському

Рішення суду про незаконну націоналізацію Привату свідчить, про те, що навіть до дня виборів вплив Коломойського зростає. Адже різниця рейтингів між Порошенком і Зеленським, якого називають маріонеткою Коломойського, надто велика, і вже зараз можна не звертати уваги на чинного президента.

Коломойський неодноразово озвучував тезу, що хоче повернути Приват собі. Ця історія довга. Деталі читайте, тут. Але факт в тому, що він зміг протиснути своє рішення через нашу гнилу судову систему тільки зараз, наприкінці першого терміну президентства Порошенка.

Втім, штаб Зеленського, вочевидь, був готовий до такого не надто вигідного для самого кандидата ходу подій. І вже через кілька годин після оголошення рішення суду в групах прихильників Зеленського у ФБ почали поширювати наступні тези, мета яких - збити з пантелику виборців:

1) В усьому винна Гонтарєва
2) Коломойський створив самий просунутий банк, і тепер все буде ок
3) Ніхто ще рішення не приймав, не варто турбуватися
4) Чергова маніпуляція діючої влади
5) Це наслідок провалу судової реформи. Цитуємо: «Судова реформа імені Порошенка в дії. Замість того, щоб відстоювати інтереси держави, НБУ програє суд по Приватбанку. Одне питання: Так, хто ж все таки, маріонетка Коломойського? Думайте». Скоріше за все, цей меседж стане основним.

Зазначимо, що НБУ заявив, що подаватиме апеляцію.

Креатив на тему приватизації Привату

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

коломойський зеленський приват фейсбук боти

Знак гривні
Знак гривні