Петро Порошенко без запрошення прийшов у прямий ефірі програми Право на владу на 1+1, та вкотре запросив Зеленського на дебати (ВІДЕО)

"Я запрошую пана Володимира приїхати на канал "1+1" на програму "Право на владу" і взяти участь у дебатах на своєму полі. Приїжджайте, пане Володимире, це не страшно. Я буду тут протягом 40 хвилин. Чекатиму вас", - сказав Порошенко.

"Петро Олексійович Порошенко знає, що я зараз перебуваю в Парижі, у Франції. Поїхав туди на зустріч із Макроном, про яку ви знаєте", - сказав Зеленський.

Порошенко зауважив, що він не цікавиться пересуваннями Зеленського і не міг знати про його перебування, коли запрошував прямо зараз на дебати в студію телеканалу. Президент додав, що він теж завтра буде на зустрічі з Макроном. Але це не завадило йому прийти на ефір, аби взяти участь у дебатах.

Президент іще раз повторив запрошення Зеленському взяти участь в національних теледебатах на Суспільному 19 квітня. На це Зеленський відповів: "19 числа на НСК "Олімпійський". Крапка".

У студії були критики Порошенка прокурор Костянтин Кулик, який звинувачує Порошенка у покриванні своїх друзів, та колишній голова Одеської обладміністрації, якого звільнив Порошенко.

Вони не очікували побачити в студії президента і говорили розгублено.

"Ми маємо інформацію, що під час поїздки в Ізраїль пан Кулик зустрічався з оточенням власника цього каналу пана Коломойського. І саме від нього пан Кулик отримав цей наказ, і саме там він прийняв рішення зрадити присязі. Після повернення у Київ пан Кулик вирішив полетіти у Відень, де зустрівся зі ще одним юристом Коломойського, там йому написали текст, із яким він прилетів до Києва", - сказав Порошенко.

В кінці розмови Порошенко ще раз запросив Зеленського на дебати, а ведуча у відповідь дещо тремтячим голосом сказала Порошенку, що він із своїм конкурентом зможе подебатувати завтра в Парижі.

Діалог із Зеленським

Використано матеріали Укрінформу

Фото із сайту ТСН

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

плюси порошенко

Знак гривні
Знак гривні