Просто пісня. Саакашвілі розповідає авіа-чиновникам, як гарно вони обслуговують олігархів і як потрібно працювати (ВІДЕО)

ОНОВЛЕНО 27.06: Порошенко відреагував на скандал: "Викликав голову Одеської ОДА та Міністра інфраструктури. Вислухав аргументи А. Пивоварського (міністр інфрастуктури) та М. Саакашвілі. У результаті щодо діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, під час якого голову служби Д. Антонюка буде відсторонено від виконання посадових обов’язків", - написав у ФБ Президент.

Текст попередньої новини:

"Людям, яким так важко економічно, ви щойно відмовили у праві літати дешевше, вам потрібно вирішувати або інтереси олігархів, або інтереси народу!", - заявив керівник Одеської обладміністрації на презентації "відкритого неба" в одеському аеропорту.

Він також заявив, що керівництво Державіаслужби видало дозвіл на найперспективніший напрямок Одеса - Стамбул тільки одній компанії. Це означає, що ціни будуть дорогими і пасажиропотік буде у шість разів меншим, а через монополізм в Україні квитки на літаки утричі дорожчі, ніж мали б бути.

Короткий виступ екс-президента Грузії - це ще й лікнеп з економіки та держуправління. Дивіться і насолоджуйтеся.

Нагадаємо, що керівник Державіаслужби до призначення на цю посаду керував МАУ, авіакомпанією Коломойського. Інші авіаперевізники звинувачували його у тому, що нові правила, які він намагався запровадити, (це не вдалося через тиск громадськості) дозволяли безпроблемно працювати лише МАУ. "Візз Ейр Україна"навіть робила офіційну заяву, що може покинути український ринок через спроби держави переформатувати ринок під потреби МАУ. Коли "Візз Ейр" все ж таки пішла з ринку, вона заявила, що причина у коливанні курсу валют.

саакашвілі авіація одеса

Знак гривні
Знак гривні