У Києві почали відключати електроенергію населенню

Попри завіряння мера Віталія Кличка, що вугілля на ТЕЦ, котра обслуговує столицю вистачає, електроенергію таки відключають. Кореспондент ТЕКСТІВ мешкає у приватному будинку на Осокорках (Дарницький район). Там вже третій день тривають відключення. 8 і 9 грудня електроенергію відключали на більше ніж дві години. В даний момент (15:41) теж її немає.

Причому у контакт-центрі Київенерго спочатку не хотіли визнавати, що навмисне припинили постачання електроенерії і говорили про «аварійну ситуацію». Лише після дискусії оператор визнав, що йде відключення. Також не можливо з’ясувати графік відключень і їх тривалість. У контакт-центрі відповідають максимально просто: «Не знаємо». А щоб дізнатися, о котрій годині відключать наступного дня працівники контакт-центру рекомендують телефонувати і запитувати «завтра зранку».

Офіційно Київенерго оголошувало, що графіки аварійних відключень в столиці будуть застосовуватися виключно для промислових підприємств та організацій, які не належать до сфери життєзабезпечення, соціального та житлового фонду.

Робоче місце нашого журналіста. Ноутбук і мобільний інтернет рятують ситуацію

Київенерго енергетика київ відключення

Знак гривні
Знак гривні