Кандидат, який програв вибори Корнацькому погрожував членам ОВК

Епопея з виборами в скандальному виборчому округу #132 ніяк не закінчиться, - пише у своєму ФБ Олександр Черненко, колишній керівник Комітету виборців України, а нині кандидатв депутати від Блоку Порошенка.

У кандидата Василя Капацини, який програв вибори, зовсім здали нерви. Він жодного разу не з'являвся на засідання ОВК, коли та підраховувала голоси. Всі свої чорні справи по затягуванню підрахунку та фальсифікації результатів він робив руками підкуплених членів ОВК та технічних кандидатів, зокрема, кандидата від "Батьківщини" Соколова. Мабуть таким чином намагався уникнути кримінальної відповідальності.

Аж раптом сьогодні він з'явився в ЦВК, куди приїхала окружна комісія, щоб здати протокол за підсумками виборів. В приміщенні ЦВК Капацина накинувся Зінаїду Ложкар, голову ОВК, яка була обрана головою після того як її попередник, розуміючи, що вибори сфальсифікувати не вдасться, склав з себе повноваження голови ОВК.

Капацина в нецензурній формі погрожував голові комісії та її сім'ї, казав, що "в Первомайськ їй краще не повертатись". А це вже чистий кримінал, правда Антон Геращенко ?

Окрім того, в Миколаєві триває суд, де Капацина вимагає визнати вибори не дійсними на 10 дільницях, на яких переміг Корнацький. Мовляв там були порушення. Однак "акти" про ці "порушення" були написані вже за кілька днів після виборів і не мають під собою жодних підстав. Про це під присягою засвідчили члени дільничних комісій.

Агонія, вона така.

Василь Капацина

вибори-14

Знак гривні
Знак гривні