Військкомати запрошують добровольців для служби у десанті і прикордонних військах

«Київський військкомат у третій моб-хвилі кличе ДОБРОВОЛЬЦІВ (а не тягне тих, хто не хоче мобілізуватися) воювати в лавах Високомобільних десантних військ і в Державної прикордонної служби. Плюс служби в ЗСУ - вищі соціальні гарантії, ніж у добровольчих батальйонах. Мінуси - мабуть, відомі...», - пише у своєму ФБ Дмитро Лиховій, журналіст, котрого мобілізували ще у березні і зараз відправили працювати у військкомат.

«Доводимо до відома бажаючих: стати військовослужбовцем ВДВ або прикордонником – просто.
У рамках третього етапу мобілізації існує реальна можливість добровільно вступити на військову службу до військових частин ВДВ (Високомобільних десантних військ ЗС України) та установ Державної прикордонної служби України.

Чоловіки, які мають досвід проходження служби в лавах Збройних Сил, - рядовий та сержантський склад до 45 років, офіцери віком до 60 років, а також ті, хто не має такого досвіду, можуть звертатися за довідками
- у районні військові комісаріати за місцем проживання;
- у Київський міський військовий комісаріат (м. Київ, вул. Т. Шамрила, 19, тел. 456 32 24, 456 40 54).

Після проходження медичної комісії добровольці будуть призвані до лав Збройних Сил України чи Державної прикордонної служби України та направлені для подальшого проходження служби в частини, підрозділи й установи цих військових формувань» - йдеться у зверненні Київського міського військового комісаріату.

Знак гривні
Знак гривні