Росія підвищує ставки і кидає в бій нові сили

Попри новий рівень санкцій Росія вкотре «підвищує ставки». Успіхи українців змушують Путіна кидати в бій все нові ресурси і все менше приховувати свої дії. На несподіване для окупантів взяття українською Армією Саур-могили Кремль виріши відповісти облаштуванням вогневих позицій по всьому периметру кордону.

Так сьогодні РНБО повідомило: "Так, вчора в районі села Стратива Брянської області (5 км від кордону – навпроти Чернігівської області) в лісовому масиві облаштовані позиції зайняли 17 установок залпового вогню "Град". Вчорашнє повідомлення цієї ж структури: «РФ продовжує накопичувати військову техніку на кордоні з Сумською та Харківською областями»

За різними даними вчора до бойовиків прийшла колона з близько 50 – ма одиницями техніки. Таких великих колон ще не було. За повідомленням Кавказцентру, а потім і РНБО з Чечні до Україне їде цілий ешелон бійців і техніки.

Регулярні фотографії російських військових на території України, або під час обстрілу України, які з’являються у соцмережах і котрі спочатку сприймалися, як факти тупості солдат можуть свідчити, що Росія поступово готує грунт аби привчати внутрішню і зовнішню аудиторію до доконаного факту: російська армія воює в Україні. Пом’якшує ефект сенсаційності, так би мовити.

Сил для прямого вторгнення у РФ на нашому кордоні ще не має. Логічно припустти, що Путін йтиме звичним шляхом – перекидатиме техніку і своїх військових у вже існуючий анклав.

росія

Знак гривні
Знак гривні