Це Путін збив літак.

Згадаймо, хто дав в руки зброю терористом на сході України.
Згадаймо, хто дав їм наказ стріляти. Згадаймо, хто їх створив.
Відповідь: Путін.

Пише польський журналіст Давид Вільдштейн

Вже чую брехливі думки: "нещасний випадок" , " терористи сплутати", "це терористи , а не Росія", "терористи з Росією теракту не узгоджували" .
Але ні- це зовсім не так!

Путін нічого не сплутав. Саме він, навмисно і з повною премедитацією , створив світ, в якому можна збивати цивільні літаки. А до цього - вторгнутися в суверенну державу і вбивати громадян цей держави,а ще раніше вбити майже всю націю, підірвати два багатоповерхове повне жильців будинки у Москві, створити систему засновану на політичних вбивствах.

Приклади можемо множити....

У своєму професіоналізмі Путін явиться надзвичайно здібним учнем комуністичній системи Радянській Росії.

Досить згадати аварію корейської Air Рейс 007 - літак був збитий радянськими винищувачами, що призвело до загибелі всіх людей на борту - в цілому 269 осіб.

Варто згадати про підтримку Москвою терористичної діяльності у великій кількості країн, що довело до вбивств сотні тисяч невинних людей у всьому світі.

Тому Путін - не людина.

Путін це система. Це система ГРУ і КДБ.

Система спецслужб, поневолення громадян, знищення свободи, вбивств, повній контролі над кожним аспектом суспільного життя. Путін не появився так раптово. Він був завжди. І тоді , коли обнімався з Туском ( після падіння літака президента Качинського), і зовсім недавно , коли усміхались разом з Меркель у Франції та Бразилії. І коли вперше прийшов до влади.

І так так завжди буде , тому що Путін це на багато більше, ніж він сам. Він політичне явище і політична традиція, яка є складовим елементом сучасної Росії.

Ось чому віра, що Путін залишити нас у спокої, якщо ми мовчимо, це абсурд. Ми для нього ціль. Щоб добитися цього, він не зупиниться , він вперто йде до мети- чи то за допомогою зелених чоловічків, чи то через теракти в наших багатоквартирних будинках, чи то збивши наші літаки ... саме так...

Тому говорити про те, що Малайзійський літак був збитий російськими терористами є лише частиною правди.

Повна правда звучить так: - це Путін збив літак.

І варто в контексті цієї трагедії, задуматись про різні висловлювання деяких проросійських ідіотів на нашій нинішній політичній сцені.
Сподіваюся, що ця частина правих сіл у Польщі яких сміло можемо називати дурнями , що постійно кричать: - "Путін врятувати нас від геїв" - витверезіє...

Знак гривні
Знак гривні