Стоп отаманщині. Відставка керівництва прикордонників саме зараз - на руку Росії

Вчора невідомі у камуфляжах пікетували Держприкордонслужбу вимагаючи відставки керівництва через погану охорону кордону. Також пробували штурмувати. І начебто пізно ввечері голова відомства Микола Литвин подав у відставку. Проте на сайті прикордонників ця інформація відсутня. Як зазначає проінформоване джерело ТЕКСТІВ пікет організували конкуренти Литвина, котрі хочуть зайняти хлібне місце.

«Литвин - корумпований високопосадовець. Прикордонники - не ідеальна силова структура, з суттєвими вадами у підготовці, координації, відповідальності.

АЛЕ

Прикордонники тривалий час були ЄДИНИМ боєздатним підрозділом АТО. ЄДИНИМ. Тільки зараз окремі частини ЗСУ і окремі підрозділи Нацгвардії виходять хоч на якийсь рівень. Відставка Литвина і його заступників пов'язана не з їх діяльністю/бездіяльністю під час АТО, а з конкуренцією за корупційний ресурс. Відставка керівництва ДПСУ - шлях до дезорганізації роботи одного з найважливіших сегментів сектору безпеки».

Останніми тижнями кордон почали проривати колони броньованих вантажівок і важкої техніки і прикордонники не мали відповідної зброї, щоб їх зупиняти. Проблема охорони кордону це більше проблема коорднацї сил АТО ніж суто прикордонників.

"Активісти" пробують взяти штурмом офіс прикордонників

Знак гривні
Знак гривні