Знайшли один одного. Партія Регіонів вже двічі підтримувала Правий сектор

Вчора ЦВК відклала реєстрацію кандилдата в президенти Дмитра Яроша на тій підставі, що він не міг сам заплатит 2,5 млн грн застави, адже в декларації про доходи його сімя з п’яти чоловік жила у 2013 році на 807 гривень. Додатково перевіряти документи мали два дні. Але того ж дня Яроша зареєстрували.

Як виявилося на цьому наполягала член ЦВК, рідна сестра Олени Лукаш, екс-заступника глави АП Януковича, яка втікла відразу після повалення режиму Януковича. Про це у себе на Фейсбуці написав голова КВУ Олександр Черненко.

Ще один випадок співпраці регіонлів і Правого сектору це робота парламентської слідчої комісії по розслідуваню вбивства Сашка Білого (Музичка). Регіонали Ганна Герман та Владислав Лук'янов займають спільну позицію з Правим сектором, про це в себе на Фейсбуці написав член парламентської слідчої комісії, депутат «Батьківщини» Микола Княжицький:

"Члени комісії Ганна Герман і Владислав Лук'янов як правило підтримували пропозиції Правого Сектора. Представники Батьківщини, Свободи і Удару пропонували проводити фаховий пошук тих, хто порушив закон, якщо таке було. Представники Партії регіонів і Правого сектора у дебатах і далі вимагали відсторонення міністра Арсена Авакова. Інші вимагали контролю над кримінальним розслідуванням", - написав нардеп.

партія регіонів ярош нові

Знак гривні
Знак гривні