Хроніка окупації Криму (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Росія анексувала Крим. Сьогодні Володимир Путін підписав договір про вступ Криму та Севастополя у склад РФ з самопроголошеним прем'єром Криму Сергієм Аксьоновим, спікером парламенту Криму Володимиром Костянтиновим та обраним на мітингу «мером» Севастополя Олексієм Чалим.

Офіційна сторінка Кремля повідомляє, що Республіка Крим вважається прийнятою в Російську Федерацію з дати підписання цього договору. Однак підписанню такого документу передувала майже тритижнева військова інтервенція Росії в Крим, що супроводжувалась блокуванням українських військових частин, захопленням адмінбудівль та державних установ. Про те, як відбувалась російська окупація Криму в новій інфографіці Текстів.

На інтерактивній карті позначено точки протистоянь російських і українських військових. Як правило це блокування і намагання зайняти той чи інший військовий обєкт.

На повний екран дивіться тут

Збір даних і графіка: Ярина Михайлишин

******

Важлива складова бюджету інтернет-видання TEXTY.org.ua- пожертви читачів

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар. У Київстару з'явилася можливість перевести гроші з телефону на кредитну картку. Телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

крим інфографіка datavis окупація

Знак гривні
Знак гривні